L’ex estrella del F.C Barcelona va sorprendre veient una transmissió il·legal gràcies a un anunci porno

Imatge de Neymar Jr

La superestrella del futbol brasiler, Neymar, va ser enxampada en flagellant veient una reproducció il·legal del videojoc entre París Saint-Germain i Estrasburg durant les vacances de cap de setmana. El davanter brasiler no va participar en aquest videojoc, ja que l’han posat en suspens, però havia publicat una foto seva a la seva història d’Instagram mentre mirava el partit al seu ordinador portàtil.

No obstant això, tot i que Neymar guanya 600.000 € a la setmana, sembla que opta per veure jocs del futbol al seu ordinador portàtil des d’un lloc web de transmissió il·legal. La imatge que va publicar a la pantalla mostrava una finestra emergent d’un “single calent”, Nina, de 28 anys, de llocs populars com beeg. Com que molts llocs il·legals tenen anuncis tan explícits, definitivament va ser un regal mort que va aconseguir en un lloc de transmissió desconcertant.

L’entrada del bloc de Neymar és específicament intrigant, ja que se li ha estimat que diu que no li agrada veure els jocs quan no juga.
Neymar va dir: “No m’agrada veure el futbol quan no jugo. No m’agrada. Poques vegades veig partits a la televisió. Molt poques vegades. M’agrada quan el meu equip juga tan bé com jo. no jugant, però en altres partits, no miro.

“Em sento extremadament nerviós pel fet que tinc amics a la majoria dels equips, de manera que arrossegueu el vostre amic desitjant que sens dubte tingui un bon joc. De totes maneres, no m’agrada. Així que intento no veure futbol “.

Increïble. A continuació podeu veure algunes de les respostes dels aficionats al futbol a la imatge de Neymar.

“El noi és multimilionari i encara fa servir corrents il·legals”, va escriure @JavidMuradi.

@ravesszn va respondre: “De cap manera Neymar va mirar corrents il·legals”.

@Speedy_Says va escriure: “Neymar està veient corrents il·legals. Ho valoro”.

Mentre @limon_sg deia: “El meu respecte per Neymar va assolir un nou màxim sabent que utilitza corrents il·legals”.

El trasllat de Neymar al PSG

Neymar s’ha convertit en un dels jugadors més cars del món després de signar un contracte fa quatre anys amb el Paris Saint-Germain per a un monstruós acord de rècord mundial de 2.000 milions d’euros. La informació del seu trasllat al PSG ha sorgit després que el seu anterior representant Wagner Ribeiro destacés la portada de les discussions sobre la transferència. Neymar volia fugir de l’ombra de Lionel Messi i pretenia un nou obstacle per col·locar-lo en guies.

La transferència de l’avant-brasilera va incloure garanties dels caps del PSG, que a més consistien en una oferta que, sens dubte, situaria el nom del brasiler a la torre Eiffel. Les sorprenents reclamacions d’assegurança sobre la informació del seu contracte de transferència van indicar que el cap del PSG, Nasser Al-Khelaifi, havia resolt el trasllat en un hotel d’Eivissa, que en realitat havia subministrat el lloc de Neymar a la Torre Eiffel, a més d’un avió personal garantit per fer-lo volar. -entre Europa i Brasil, va informar el Mirror.

Posted on Categories Esports